» reageer

reageer

22 berichten, 3 pagina's 
16-07-2012
Geplaatst door: uit het gastenboek juli 2010

Wat een heerlijke plek is dit! in het huis heeft het ons aan niets ontbroken en om het huis hadden we prachtige vergezichten, waar we menige namiddag hebben genoten. Onze kinderen zijn regelmatig beneden gaan zwemmen, tennissen en voetballen. Tussen door bezochten we de stuwmeren, Tolentino, Assisi en jullie leuke restaurantje in Cignano. De week was veel te kort.

16-07-2012
Geplaatst door: uit het gastenboek mei 2011

Veel roodstaartje rond het huis en we horen en zien ook de nachtegaal. Zit er een uil rond het huis? We horen in het donker steeds geluid: "piew, piew" als het geluid van een scharnier. Eerst in de bomen bij het terras en dan bij de benedenparkeerplaats. Vermoedelijk is het een ransuil.

16-07-2012
Geplaatst door: uit het gastenboek april 2012

We hebben hier een fantastische tijd gehad met mooi weer. Onze uitstapjes: wijn proeven bij Bisci, dinopark en de grotten van Frassassi, wandelen in de Sibilini, en een bezoek aan Assisi. We zijn daar naar toegereden via de top van de Monte Subassio

16-07-2012
Geplaatst door: uit het gastenboek mei 2012

We hebben een flink aantal plaatsjes in de buurt bezocht: Sassoferrato: mooi stadje met onder en boven deel. Wandeling naar boven door het parkje, de moeite waard. heerlijk gegeten op het pleintje: taverna di bartolo. Pasta met tallegio en peer. een aanrader!!!!
Gola de Frassassi is leuk voor een picknick en pootje baden/zwemmen.

16-07-2012
Geplaatst door: uit het gastenboek okt 2011

In een week kun je heel veel doen. Assisi en Camerino bekijken. Mooie wandelingen maken. De kust bezoeken en zelfs naar een Italiaans gesproken toneelstuk gaan.

16-07-2012
Geplaatst door: uit het gastenboek juni 2011

In de loop der jaren hebben wij tijdens vakanties vele appartementen bezocht. Casa San Paolo was wel het beste geoutilleerd. Het was warm, maar binnen bleef het aangenaam.
Met de auto naar Foligno (1 uur) en een retourtje met de trein, zorgt ervoor dat je om 10.24 uur op Roma Termini kunt zijn.

16-07-2012
Geplaatst door: uit het gastenboek juli 2010

'.....tot je rechts een vrolijk rood witte slagboom ziet. Als je die ziet, dan heb je het gevonden. Benader het huis verder te voet, voor het maximale effect.......' schreven Kees en Sjouck aan het einde van de routebeschrijving.
Dat maximale effect werd bij ons geheel bereikt. Niet alleen de eerste keer, maar alle volgende keren, de gehele week, als we aankwamen bleven we even tussen de drie cipressen staan en dan liepen we langzaam naar beneden. "het maximale effect" zeiden we dan zacht tegen elkaar.
Wat een lief vriendelijk huis. Heet is precies zoals het hier moet liggen, met deze kleuren stenen, de prachtige rozen en al die paarse lavendel. Zouden hier mensen wonen of engelen? Maar engelen hebben geen schommel nodig........

16-07-2012
Geplaatst door: uit het gastenboek sept 2009

In onze gratis week(2e week) zijn we drie dagen naar Assisi geweest, met overnachtingen daar. Het was leuk om na dit toeristische bezoek aan een mooie stad, weer "thuis" te komen in de rust van jullie huis.

16-07-2012
Geplaatst door: uit het gastenboek sept 2008

Net als het afgelopen jaar hebben we weer enorm genoten van jullie Casa. Het huis, het uitzicht, de geur van lavendel, salie, rozemarijn en niet te vergeten de vijgenboom!
we hebben os best gedaa, maar we/ik kon(den) ze niet allemaal opeten.

16-07-2012
Geplaatst door: uit het gastenboek mei 2008

In de noordgevel nestelen vogeltjes. Het af- en aanvliegen van het ouderpaar om de immer hongerige bekjes van het kroost te vullen die binnen, achter een dikke steen in de muur onzichtbaar zijn, was steeds een boeiend schouwspel, tijdens het ontbijt op het terras.
We hebben 2 prachtige weken gehad bij het gebruik van dit alles; geen tv, geen kranten, geen wereldnieuws; alleen de rust hier, het uitzicht, het vogelgekwetter en boeken. Zo komt een mens tot rust.