reageer

8 berichten
 
12-12-2018
Geplaatst door: uit het gastenboek

In onze gratis week zijn we in de 2e week, drie dagen naar Assisi geweest, met overnachtingen daar. Het was leuk om na dit toeristische bezoek aan een mooie stad, weer "thuis" te komen in de rust van jullie huis.

12-12-2018
Geplaatst door: uit het gastenboek

Net als het afgelopen jaar hebben we weer enorm genoten van jullie Casa. Het huis, het uitzicht, de geur van lavendel, salie, rozemarijn en niet te vergeten de vijgenboom!
we hebben ons best gedaan, maar we konden ze niet allemaal opeten.

12-12-2018
Geplaatst door: uit het gastenboek

We hebben een flink aantal plaatsjes in de buurt bezocht: Sassoferrato: mooi stadje met onder en boven deel. Wandeling naar boven door het parkje, de moeite waard. heerlijk gegeten op het pleintje: taverna di bartolo. Pasta met tallegio en peer. een aanrader!!!!
Gola de Frassassi is leuk voor een picknick en pootje baden/zwemmen.

12-12-2018
Geplaatst door: uit het gastenboek

Veel roodstaartje rond het huis en we horen en zien ook de nachtegaal. Zit er een uil rond het huis? We horen in het donker steeds geluid: "piew, piew" als het geluid van een scharnier. Eerst in de bomen bij het terras en dan bij de benedenparkeerplaats. Vermoedelijk is het een ransuil.

12-12-2018
Geplaatst door: uit het gastenboek

In de loop der jaren hebben wij tijdens vakanties vele appartementen bezocht. Casa San Paolo was wel het beste geoutilleerd. Het was warm, maar binnen bleef het aangenaam.
Met de auto naar Foligno (ca. 1/2 uur) en een retourtje met de trein, zorgt ervoor dat je om 10.24 uur op Roma Termini kunt zijn.

12-12-2018
Geplaatst door: uit het gastenboek

'.....tot je rechts een vrolijk rood witte slagboom ziet. Als je die ziet, dan heb je het gevonden. Benader het huis verder te voet, voor het maximale effect.......' schreven Kees en Sjouck aan het einde van de routebeschrijving.
Dat maximale effect werd bij ons geheel bereikt. Niet alleen de eerste keer, maar alle volgende keren, de gehele week, als we aankwamen bleven we even tussen de drie cipressen staan en dan liepen we langzaam naar beneden. "het maximale effect" zeiden we dan zacht tegen elkaar.
Wat een lief vriendelijk huis. Heet is precies zoals het hier moet liggen, met deze kleuren stenen, de prachtige rozen en al die paarse lavendel. Zouden hier mensen wonen of engelen? Maar engelen hebben geen schommel nodig........

12-12-2018
Geplaatst door: uit het gastenboek

We hebben hier een fantastische tijd gehad met mooi weer. Onze uitstapjes: wijn proeven bij Bisci, dinopark en de grotten van Frassassi, wandelen in de Sibilini, en een bezoek aan Assisi. We zijn daar naar toegereden via de top van de Monte Subassio

12-12-2018
Geplaatst door: uit het gastenboek

Wat een heerlijke plek is dit! in het huis heeft het ons aan niets ontbroken en om het huis hadden we prachtige vergezichten, waar we menige namiddag hebben genoten. Onze kinderen zijn regelmatig beneden gaan zwemmen, tennissen en voetballen. Tussen door bezochten we de stuwmeren, Tolentino, Assisi en jullie leuke restaurantje in Cignano. De week was veel te kort.