Tarieven

 

Tarieven voor 2-7 personen voor 2022. De verhuurperiode is minimaal een week van vrijdag tot vrijdag.

 

 

Tarieven p. week

 

2 personen

 

p. persoon extra

 

 

laagseizoen (maart, april, mei, oktober)

 

   

   € 600      

 

  € 90                 

 

hoogseizoen (juni, juli, augustus, sept.)

 

  

  € 750       

 

  € 110                 

   

 

 

Kinderen t/m 10 jaar half geld. 

 

De kosten voor de centrale verwarming zijn niet inbegrepen. Er is een gasmeter geplaatst, zodat de werkelijk gebruikte hoeveelheid gas na afloop afgerekend kan worden.

 

 

reserveren

Wanneer je voor je vakantie de benedenwoning wilt reserveren, kun je een email sturen met de gewenste periode en het aantal peronen, naar emailadres: info@casa-sanpaolo.nl.

Wij verhuren voor minimaal een week en de huurperiode loopt van vrijdag tot vrijdag.  In de wintermaanden verhuren we niet.

 

Ook om informatie te vragen kun je mailen of je kunt ons bellen

Sjouck en Kees Bakker

Sjouck: 0646261887

Kees:    0650248787

 

verhuurafspraken

Betaling

Je reserveert de woning voor minimaal een week, welke loopt van vrijdag vanaf 12 uur tot vrijdag tot 12 uur. De helft van de te betalen huursom maak je binnen drie weken na ontvangst van de huurbevestiging over. De tweede helft van het verschuldigde bedrag maak je uiterlijk drie weken voor het begin van je vakantie over. Deze huurbevestiging wordt je tesamen met de betaalgegevens per email toegezonden.

 

Waarborgsom

Er wordt niet met een waarborgsom gewerkt. Als er tijdens je verblijf, door jouw toedoen, iets stuk gaat wat door derden gerepareerd moet worden, worden de kosten aan jou in rekening gebracht. (denk hierbij aan een gebroken raam o.i.d.)

Kleinere onkosten kun je vergoeden door een vervangingsbedrag in het spaarvarken te stoppen.

 

Schoonmaak

Je treft de woning schoon aan en je wordt geacht deze schoon achter te laten. Op de laatste dag mag je het laatst gebruikte linnengoed en 1 handdoek per persoon in de wasmand achterlaten.

 

Voor het gebruik van de wasmachine en het linnengoed worden geen kosten in rekening gebracht. Bij aankomst zul je naar alle waarschijnlijkheid het achtergelaten beddengoed van je voorgangers aantreffen, Er wordt van je verwacht dat je dit wasgoed wast, droogt en in de linnenkast opbergt.

 

Informatie

Belangrijke informatie die je tijdens je verblijf nodig hebt ligt in de woning voor je klaar. Behalve de gebruiksaanwijzingen van apparatuur etc.,vind je daar ook adressen van restaurantjes, winkel, de dagen van de markt, de adressen met routebeschrijvingen van de, volgens ons, beste wijnboeren in de omgeving, etc.

Uiteraard ben je vrij deze informatie aan te vullen voor andere huurders.